משרה
תיאור המשרה הגדרות ודרישות תפקיד
הגדרת התפקיד
- מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתן ע"פ בקשת הלקוח והגשה לשולחנות.
- הפגנת ידע מעמיק ונרחב בתפריטי המסעדה, כולל מרכיבים עיקריים, שינויים אפשריים, רכיבים אלרגניים וכו'.
- אירוח, שירות, אדיבות ואחריות.
- עירנות וזמינות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו אצלנו במסעדה.
- הפגנת ידע מעמיק ונרחב בתפריטי המסעדה לאחר תהליך ההכשרה.
דרישות התפקיד
- זמינות ל-4 משמרות מינימום בשבוע.
- הגשת משמרות בחמישי ושישי – חובה.
- נכונות לעבור הכשרה מלאה הכוללת בסופה מבחן תפריט.
- יכולת עבודה בצוות.
- חיוך, חברותיות ואנרגטיות.
- עמידה במצבי לחץ.
- אנגלית שוטפת – יתרון.
- ניסיון קודם במלצרות – יתרון.
הגדרת תפקיד
- מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתם ע"פ בקשת הלקוח והגשה לשולחנות.
- הכנת קינוחים / שתייה חמה / קרה / אלכוהול לכלל לקוחות המסעדה.
- ידע מעמיק בתפריט השתייה של המסעדה כולל מרכיבים עיקריים / שינויים אפשריים / רכיבים אלרגיים.
- ידע מעמיק בתפריט האוכל של המסעדה כולל מרכיבים עיקריים / שינויים אפשריים / רכיבים אלרגיים.
- נדרשת בקיאות בתפריט האלכוהול של המסעדה.
- ערנות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו איתנו במסעדה.
- חיוך, אחריות, אדיבות ושירותיות.
- הפגנת ידע נרחב ומעמיק בתפריטי המסעדה לאחר תהליך ההכשרה.
דרישות התפקיד
- זמינות ל-3 משמרות מינימום בשבוע,
- הגשת משמרות בחמישי ו/או שישי – חובה.
- נכונות לעבור הכשרה הכוללת בסופה מבחן תפריט.
- ניסיון בעבודה כברמן/ית
- יכולת לעבוד במצבי לחץ.
- אנרגטיות ויחסי אנוש מעולים וכמובן יכולת לעבוד בצוות.
- אנגלית שוטפת – יתרון.
הגדרת תפקיד
- מתן שירות ראשוני ללקוחות המגיעים למסעדה, והושבתם בשולחן שישביע את רצונם.
- אדיבות, חיוך, אחריות ושירותיות.
- מענה לכל הטלפונים המגיעים למסעדה – מתן מענה אדיב לשאלות ולקיחת הזמנות.
- ניהול רישום הזמנות, שיבוץ לשולחנות והכנה לקראת המשמרת.
- שיתוף פעולה עם כל עובדי הפלור.
דרישות התפקיד
- זמינות עבודה בימי חמישי ושישי – יתרון.
- סדר וארגון – חובה!
- כושר התבטאות גבוה.
- יכולת לעבוד במצבי לחץ.
- ניסיון קודם באירוח – יתרון.
- אנגלית – חובה.
- שפות נוספות – יתרון.
הגדרת תפקיד
- ניהול שוטף של המשמרת – ניהול כללי של העובדים – הדרכה, עזרה ופתרון בעיות.
- עבודה מול ספקי המסעדה.
- ערנות לתפקוד המלצרים במהלך המשמרת.
- מתן עזרה לשאר עובדי המשמרת לתפקוד מהיר ויעיל יותר.
- מציאת פתרונות לבעיות מול לקוחות.
- לקיחת אחריות, שירותיות ואדיבות.
- אחריות על קבלה, הדרכה והכשרה של עובדים חדשים.
דרישות התפקיד
- זמינות ועבודה בסופ"שים ובחגים.
- יכולת עבודה בצוות.
- עמידה במצבי לחץ.
- ניסיון קודם בניהול – יתרון.
הגדרת התפקיד
- ידע מעמיק בתפריט המסעדה כולל – מתכונים \ טכניקות בישול \ מרכיבים עיקריים \ שינויים אפשריים \ רכיבים אלרגניים.
- שימוש במיומנויות שונות לשליטה בבישול.
- הכנת הפסים (חם\קר).
- שמירה על ניקיון והיגיינה בסביבת העבודה.
- עבודה בשיתוף פעולה עם צוות הפלור.
דרישות התפקיד
- ניסיון במטבח – יתרון.
- זמינות לעבודה בערב.
- יכולת עבודה תחת לחץ.
- יכולת עבודה בצוות.
- אהבה גדולה לבישול ולאוכל.