משרה

תיאור המשרה הגדרות ודרישות תפקיד

הגדרת התפקיד

  • מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתן ע"פ בקשת הלקוח והגשה לשולחנות.
  • הפגנת ידע מעמיק ונרחב בתפריטי המסעדה, כולל מרכיבים עיקריים, שינויים אפשריים, רכיבים אלרגניים וכו'.
  • אירוח, שירות, אדיבות ואחריות.
  • עירנות וזמינות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו אצלנו במסעדה.
  • הפגנת ידע מעמיק ונרחב בתפריטי המסעדה לאחר תהליך ההכשרה.

 

דרישות התפקיד

  • זמינות ל-4 משמרות מינימום בשבוע.
  • הגשת משמרות בחמישי ושישי – חובה.
  • נכונות לעבור הכשרה מלאה הכוללת בסופה מבחן תפריט.
  • יכולת עבודה בצוות.
  • חיוך, חברותיות ואנרגטיות.
  • עמידה במצבי לחץ.
  • אנגלית שוטפת – יתרון.
  • ניסיון קודם במלצרות – יתרון.

הגדרת תפקיד

  • מתן שירות ללקוחות המסעדה – לקיחת הזמנות, הדפסתם ע"פ בקשת הלקוח והגשה לשולחנות.
  • הכנת קינוחים / שתייה חמה / קרה / אלכוהול לכלל לקוחות המסעדה.
  • ידע מעמיק בתפריט השתייה של המסעדה כולל מרכיבים עיקריים / שינויים אפשריים / רכיבים אלרגיים.
  • ידע מעמיק בתפריט האוכל של המסעדה כולל מרכיבים עיקריים / שינויים אפשריים / רכיבים אלרגיים.
  • נדרשת בקיאות בתפריט האלכוהול של המסעדה.
  • ערנות לדרישות האורח במהלך הבילוי שלו איתנו במסעדה.
  • חיוך, אחריות, אדיבות ושירותיות.
  • הפגנת ידע נרחב ומעמיק בתפריטי המסעדה לאחר תהליך ההכשרה.

 

דרישות התפקיד

  • זמינות ל-3 משמרות מינימום בשבוע,
  • הגשת משמרות בחמישי ו/או שישי – חובה.
  • נכונות לעבור הכשרה הכוללת בסופה מבחן תפריט.
  • ניסיון בעבודה כברמן/ית
  • יכולת לעבוד במצבי לחץ.
  • אנרגטיות ויחסי אנוש מעולים וכמובן יכולת לעבוד בצוות.
  • אנגלית שוטפת – יתרון.

הגדרת תפקיד

  • מתן שירות ראשוני ללקוחות המגיעים למסעדה, והושבתם בשולחן שישביע את רצונם.
  • אדיבות, חיוך, אחריות ושירותיות.
  • מענה לכל הטלפונים המגיעים למסעדה – מתן מענה אדיב לשאלות ולקיחת הזמנות.
  • ניהול רישום הזמנות, שיבוץ לשולחנות והכנה לקראת המשמרת.
  • שיתוף פעולה עם כל עובדי הפלור.

 

דרישות התפקיד
  • זמינות עבודה בימי חמישי ושישי – יתרון.
  • סדר וארגון – חובה!
  • כושר התבטאות גבוה.
  • יכולת לעבוד במצבי לחץ.
  • ניסיון קודם באירוח – יתרון.
  • אנגלית – חובה.
  • שפות נוספות – יתרון.

הגדרת תפקיד

  • ניהול שוטף של המשמרת – ניהול כללי של העובדים – הדרכה, עזרה ופתרון בעיות.
  • עבודה מול ספקי המסעדה.
  • ערנות לתפקוד המלצרים במהלך המשמרת.
  • מתן עזרה לשאר עובדי המשמרת לתפקוד מהיר ויעיל יותר.
  • מציאת פתרונות לבעיות מול לקוחות.
  • לקיחת אחריות, שירותיות ואדיבות.
  • אחריות על קבלה, הדרכה והכשרה של עובדים חדשים.

 

דרישות התפקיד

  • זמינות ועבודה בסופ"שים ובחגים.
  • יכולת עבודה בצוות.
  • עמידה במצבי לחץ.
  • ניסיון קודם בניהול – יתרון.

הגדרת התפקיד

  • ידע מעמיק בתפריט המסעדה כולל – מתכונים \ טכניקות בישול \ מרכיבים עיקריים \ שינויים אפשריים \ רכיבים אלרגניים.
  • שימוש במיומנויות שונות לשליטה בבישול.
  • הכנת הפסים (חם\קר).
  • שמירה על ניקיון והיגיינה בסביבת העבודה.
  • עבודה בשיתוף פעולה עם צוות הפלור.

 

דרישות התפקיד

  • ניסיון במטבח – יתרון.
  • זמינות לעבודה בערב.
  • יכולת עבודה תחת לחץ.
  • יכולת עבודה בצוות.
  • אהבה גדולה לבישול ולאוכל.
דילוג לתוכן